HOME STRAND BAR EVENEMENTEN WINDSURFEN LOCATIE CONTACT
 

 

Welcome bij The Beach Hut, Bonaire

The 'Beach Hut' bar en grill biedt de perfecte, relaxte sfeer om te genieten van een koel drankje en lekker eten, terwijl je geniet van de Caribische zonneschijn en kijkend naar de talenten van spectaculaire freestyle windsurfers en de adembenemende panoramische uitzichten.

Gelegen aan het meest prachtige witte zandstrand van Bonaire, biedt The Beach Hut een uitgebreid en hoogstaand menu vol met gerechten die met de meest verse ingredienten samengesteld zijn. Of het nu een lichte salade is of een van de verrassende creaties van het Specials bord is, het eten is om van te watertanden en er is voor ieder wat wils.
Aan de voorzijde van The Beach Hut is ook een speciaal ontworpen lounge. Een gezellige ruimte waar regelmatig DJs en live muzikanten optreden en natuurlijk kun je hier ook gewoon heerlijk ontspannen.

De gehele staf staat tot je dienst om ervoor te zorgen dat je ervaringen bij ons onvergetelijk zullen zijn.

Goed eten, koele drankjes, nieuwe vrienden, veel plezier!

 
 

 

Fantastisch eten

Het getalenteerde team in de keuken van The Beach Hut voorziet je van niets minder dan top kwaliteit eten. The dagelijkse specials mag je niet over het hoofd zien, check de borden en vraag gerust aan het bedienend personeel.

Dus of je nu voor een pittige kipsalade, een heerlijke romige garnalen soep, een verse home-made quarter pounder 100% rundvlees burger kiest of voor Bonaire's beste spare ribs van de grill, je tevredenheid is een zekerheid!


 

 

 

 

 
The Beach Hut Bonaire   -   (+599) 701 6500   -   info@thebeachhutbonaire.com   -   Kaya Sorobon 4, Bonaire   -   Caribisch Nederland